VoIP Telefonie


Telefonie is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven. Een optimale verbinding en bereikbaarheid voor uw klanten is van groot belang. Wanneer er zoveel waarde wordt gehecht aan de bereikbaarheid en de kwaliteit van de telefonie verbinding, dan moet de infrastructuur op orde zijn.
Met onze VoIP oplossingen is nog meer mogelijk dan met de klassieke telefoonnetwerken. Zo is VoIP tot wel 30% goedkoper, u kunt eenvoudig telefoongesprekken laten doorschakkelen naar uw mobiele telefoon, zijn videogesprekken mogelijk voor bijvoorbeeld een videoconferentie en kunt u uw adresboek delen met u medewerkers. Wij adviseren u graag over wat VoIP nog meer voor u kan betekenen.

Wij bieden VoIP Telefonie aan vanuit ons datacenter in Nederland. Dit betekend dat uw telefoontoestellen connectie maken met de centrale in de Cloud. Een van de voordelen is dat u meerdere locaties op hetzelfde systeem kunt aansluiten. Door het inzetten van een 100% VoIP omgeving zullen de gesprekskosten 20-30% lager liggen dan bij de reguliere aanbieders via ISDN.
Voor het gebruik van VoIP heeft u een SIP trunk nodig. Een SIP trunk zorgt er voor dat het gesprek wordt omgezet in data over uw internetverbinding, waardoor uw kosten lager worden.

Direct naar VoIP

Klik hier

Al jaren lang is Bodis officieel partner van Xorcom, een leverancier van telefooncentrales. Xorcom levert de nieuwste technologie op het gebied van telefonie voor zowel de kleine als grote gebruiker.

Xorcom is in meer dan 100 landen actief en biedt door de hoogstaande techniek, in combinatie met een eerlijke prijs, de perfecte oplossing voor elk formaat onderneming.
Voor de veeleisende gebruiker biedt Xorcom hardware op locatie, waardoor de beste kwaliteit kan worden geleverd. Veel gesprekken tegelijkertijd en altijd bereikbaar voor uw klanten.
De kleinere onderneming heeft de keuze om met Xorcom te werken vanuit de Cloud waardoor kosten lager kunnen worden gehouden.

Direct naar Xorcom

Klik hier

Kwaliteit

Met VoIP geniet u van een betere audiokwaliteit

Kosten

Bespaar op uw telefoniekosten door uw systeem geheel om te zeten

Gemak

Wij zorgen ervoor dat bij de overstap op VoIP, u alleen de voordelen merkt

Mogelijkheden

Maak van VoIP een nog groter succes door de mogelijkheden waarbij wij u graag helpen

 

VoIP Telefonie

Xorcom IP – PBX Centrales